Managed hosting door True

Rotterdam Internet Valley organiseert evenement Accelerating the Future

R-iV brengt ICT-talent en ondernemers samen

De zakelijke internetcommunity Rotterdam Internet Valley (R-iV) organiseert voor 12 maart 2013 het evenement Accelerating the Future in de Rotterdamse Schouwburg. Door nieuw ict- en businesstalent en creativiteit samen te brengen met ervaring en allround ondernemerschap wil R-iV de internetparels uit hun community een platform geven om zich te presenteren aan het Rotterdamse bedrijfsleven.

Op het programma staan gastsprekers als Jan Peter Balkenende en Korrie Louwes, pitchende internetondernemers op de catwalk en een live stream-verbinding met Silicon Valley. Tijdens het programma vindt de officiële kick off van een nieuwe Challenge voor internetondernemers plaats. ‘Onze startende internetondernemers delen tijdens Accelerating the Future openhartig hun plannen met het Rotterdamse bedrijfsleven, waarbij de ervaring die de aanwezige Rotterdamse ondernemers tijdens dit evenement met hen delen van onschatbare waarde is’, zegt Geerten Eijkelenboom , directeur van Rotterdam Internet Valley. ‘Rotterdam zou na 12 maart zo maar eens Silicon Valley aan de Maas kunnen worden!’

Rotterdam Internet Valley

Rotterdam Internet Valley ondersteunt en begeleid internetondernemers om hun ideeën voor vernieuwende internetconcepten versneld tot een succes maken. Ondernemers met een goed idee of ondernemers die met hun bestaande internetconcept willen groeien, krijgen toegang tot een exclusief netwerk dat helpt hun idee te realiseren. R-iV biedt internetondernemers een datacenter met de service, kwaliteit en betrouwbaarheid. Mede door subsidiegevers en sponsoren krijgen internetondernemers een infrastructuur met groeimogelijkheden zonder torenhoge rekening.

R-iV neemt technologische en zakelijke zorgen weg en helpt het financiële risico te beperken. Zo kan de ondernemer zich concentreren op het succesvol in de markt zetten van zijn internetconcept. Rotterdam Internet Valley heeft inmiddels de ontwikkeling van diverse internetconcepten succesvol ondersteund.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-14T08:25:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.