Managed hosting door True

CeBIT 2013

Aerohive vernieuwt aanbod switches en software

Aerohive Switch SR2148P

Wlan-leverancier Aerohive heeft zijn cloud-netwerkoplossingen uitgebreid met een nieuwe serie SR-switches, versie 6.0 van het netwerkmanagementsysteem HiveManager en het besturingssysteem HiveOS 6.0. De nieuwe reeks SR-netwerkswitches voor bedrijfsbrede WiFi combineert cloudbeheer, on-demand voorzieningen en beveiligde routing tussen bedrijfsvestigingen. Daarmee kan volgens het Amerikaanse bedrijf de netwerkcomplexiteit teruggedrongen worden binnen organisaties, waar mobiele toepassingen gestaag toenemen.

De wlan-leverancier op het gebied van controllerloze WiFi en cloudnetwerken demonstreerde zijn nieuwe producten op de CeBIT 2013 in Hannover. HiveManager en HiveOS 6.0 blijken nu voorzien te zijn van een nieuw, aanpasbaar dashboard met analyses en visuele weergaven van de beheerde applicaties.

Aerohive biedt een netwerkbeheeroplossing voor het complexe geheel van access-points, branch-routers en switches. Netwerk- en it-beheerders krijgen volgens het bedrijf daarmee een volledig overzicht van alles wat er zich aan verbindingen afspeelt binnen de organisatie, tot in de kleinste details: wie is er waar en wanneer op het netwerk en met welke applicaties. De oplossing is bedoeld voor een uniform beheer van zowel draadgebonden als draadloze netwerken.

De SR2024-switch is verkrijgbaar vanaf maart 2013. De SR2124P en SR2148P worden midden 2013 verwacht. HiveOS en HiveManager 6.0 zijn leverbaar in maart 2013 als gratis upgrade voor bestaande klanten met een onderhoudscontract.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-07T23:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.