Managed hosting door True

KPN en F-Secure verlengen samenwerking

KPN Telecom en F-Secure hebben hun samenwerking met drie jaar verlengd. F-Secure levert verschillende beveiligingsoplossingen aan de Nederlandse telecomprovider. Via de samenwerking wordt er een volledig dienstenpakket aan het midden- en kleinbedrijf (mkb) geleverd dat realtime beveiliging biedt voor onder meer pc’s, smartphones, tablets en servers. Binnen de nieuwe samenwerking wordt nu ook een beveiligingsoplossing voor mobiele platformen zoals Android opgenomen.

KPN biedt zijn clouddiensten standalone aan voor iedere ondernemer, ongeacht van welke provider hij gebruikmaakt. Op dit moment maken reeds honderdduizenden mkb-klanten gebruik van KPN’s clouddiensten. SWOL, de afkorting voor Software Online, omvat onder meer opslag en back-up, hosting, e-mail, domeinnaam, kantoorsoftware en internetbeveiliging die allemaal in de cloud plaatsvinden.

Een praktische toevoeging aan de dienst Internet Veiligheidspakket is de beheerportaal, een centraal punt waar alle pc’s en en servers kunnen worden beheerd. In de toekomst is dit beheerportaal ook in staat aangesloten tablets en smartphones te beheren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-12T10:40:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.