Managed hosting door True

Zorg & ICT 2013

KPN en Eurocom starten met ZorgVrijThuis

Thuizorg

Eurocom Group uit Eindhoven en KPN zijn een meerjarige samenwerkingsovereenkomst rondom ict-dienstverlening gestart. Onder de naam ZorgVrijThuis is een geïntegreerde ict-oplossing voor zorgalarmering ontwikkeld met als doel het verhogen van het comfort en de zelfstandigheid van consumenten door persoonlijke, plug & play-zorgalarmering. Hierdoor kunnen mensen langer zelfstandig en veilig thuis blijven wonen en voeren ze zelf de regie over welke zorg zij willen ontvangen.

Tot op heden wordt binnen de intra- en extramurale zorg gebruik gemaakt van gescheiden systemen. Dit zorgt voor hoge kosten en inefficiëntie. Dankzij de samenwerking tussen KPN en Eurocom Group ontstaat één oplossing waarmee alle soorten zorgoproepen en de zorgadministratie via één platform (CQ-net Live) afgehandeld kunnen worden. KPN biedt als service provider een integrale totaaloplossing aan, waarmee wordt ingespeeld op de toenemende vraag om ouderen langer thuis te laten wonen.

De eerste aanbieder van deze zorgoplossing is zorgorganisatie Markenheem (Doetinchem) in hun nieuwbouwproject zorgcentrum Schavenweide. In dit vernieuwende zorgproject kunnen mensen zo lang mogelijk veilig in hun eigen woning wonen, waarbij de zorg in de komende jaren op maat aangepast kan worden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-14T10:41:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.