Xtandit levert printers aan Gemeente Woerden

Vrouw printer

Gemeente Woerden heeft na een Europese aanbesteding gekozen voor printdienstverlener Xtandit in Woerden. Het gaat om het beheer van het printerpark en de levering van nieuwe multifunctionele printers (mfp’s), nieuwe machines voor de repro, mobile print en followme-printing.

De deal moet er toe leiden dat het printvolume van 1honderdnegentigduizend prints bij de Gemeente Woerden aanzienlijk wordt teruggebracht.

Xerox-partner Xtandit verving 26 printers met negentien Xerox 7125 mfp’s voor honderdtachtig werkplekken van de Gemeente Woerden en installeerde een Xerox 3635 in de centrale ontvangstruimte en een D90 en X700i in de repro van de gemeente. De mfp’s zijn voorzien van mobile print en followme-printing functionaliteit. Dit maakt het mogelijk om met elk mobiel apparaat een printopdracht te geven, maar ook op iedere gewenste printer binnen het gemeentehuis.

Xerox-partner

Xtandit is een onafhankelijke Xerox-partner. Het hoofdkantoor van Xtandit is gevestigd in Woerden, met verkoopvestigingen in Capelle aan den IJssel en Amsterdam. Investeringsmaatschappij Greenfield Capital Fund is sinds september 2010 een belangrijke aandeelhouder in de onderneming

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-18T16:22:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.