Managed hosting door True

HP zet unit voor BYOD, mobility en WLAN op

HP Nederland start een verkoopunit om bedrijven en overheden gerichter te helpen bij hun vraag naar mobility, bring your own device (byod) en draadloze lan-oplossingen (wlan). De voornaamste doelstelling is om samen met partners klanten te helpen met de invulling van hun wireless behoefte en te assisteren bij het definiëren van de propositie op het gebied van beheer, management, beveiliging en de businesscontinuïteit van het netwerk.

HP helpt gecertificeerde partners met het ontwikkelen van diensten middels sales- en marketingprogramma’s en met diverse opleidingsprogramma’s op het gebied van wlan en mobility. ‘Bedrijven en overheden zoeken continu naar manieren om zaken als byod en mobility breder door te voeren in hun strategie’, zegt Ramón Hemelrijk, business manager Wireless & Mobility HP Nederland. ‘Daarbij stuiten zij veelal op beperkingen en risico’s qua beheer en beveiliging. Ons end-to-end portfolio voorziet is de toenemende behoefte van organisaties om veilig en betrouwbaar gebruik te maken van draadloze netwerken.’

Het team bestaat uit experts voor de technische ondersteuning en educatie, sales consultants die met partners proposities zullen uitwerken voor netwerkoplossingen voor byod. Daarnaast werkt het team samen met de Printing & Personal Systems-divisie voor het productportfolio en met het applicatie-ontwikkelteam van Enterprise Services.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

=========
De voornaamste doelstelling is om samen met partners klanten te helpen met de invulling van hun wireless behoefte en te assisteren bij het definiëren van de propositie op het gebied van beheer, management, beveiliging en de businesscontinuïteit van het netwerk
=========

Top! Maar ik ben benieuwd naar de dienstverlening van HP, als de klant geen HP spullen heeft en ook niet van plan is om HP spullen te kopen!

Met andere woorden, tot hoeverre komt de doelstelling van HP overeen met die van de klant?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-15T11:58:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.