PCService.nl zoekt kapitaal voor zakelijke markt

PCService.nl, een 24-uurs online reparatieservice voor it-apparatuur is een crowdfunding-campagne gestart om de uitbreiding naar de zakelijke markt te kunnen financieren. Via Collin Crowdfund wil de 22-jarige oprichter Roy Erdmann 150.000 euro ophalen. Erdmann wil er een 24-uurs computerservice voor het midden- en kleinbedrijf mee opbouwen.

PCservice.nl, gevestigd in Nieuw-Vennep langs de A4, zegt op dit moment jaarlijks zo'n vierduizend reparaties voor particuliere klanten uit te voeren. Het bedrijf werkt samen met diverse hardwareleveranciers om reparaties binnen 24 uur te kunnen uitvoeren. Erdmann is er van overtuigd dat hij zijn succesformule kan uitbreiden naar het mkb.

Met de op te halen financiering wil hij een online businessportal inrichten waar bedrijven reparaties kunnen aanmelden en op basis van vaste afspraken kunnen laten verrichten. Erdmann richt zijn pijlen op bedrijven met een grootte van tussen de vijf en honderd medewerkers. 'Deze bedrijven beschikken vaak wel over een it-afdeling, maar zijn voor reparaties aan hardware afhankelijk van de fabrikant of leverancier. En dat betekent vaak lange wachttijden en bovengemiddelde kosten. Wij kunnen dat sneller en goedkoper. Met behoud van de kwaliteit en service. Onze ambitie is om hiermee de Carglass van de pc-industrie te worden.'

Via Collin Crowdfund wil PCService.nl 150.000,- euro ophalen in de vorm van een driejarige lening met een vaste rente van 8 procent. Drie dagen na plaatsing van het project is de lening al voor 46 procent volgeschreven, beweert directeur Erdmann.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-09-30T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.