BakkerElkhuizen biedt vijf exemplaren voor een test

Kickstarter funding levert Tabletriser op

De huidige tabletstandaarden zijn volgens BakkerElkhuizen niet ergonomisch. Dit was voor de ergonomiespecialist aanleiding om de Tabletriser te ontwikkelen: een tablethouder die qua hoek en hoogte geheel instelbaal is. Voor de lancering van de tablethouder is gebruik gemaakt van het crowdfunding platform Kickstarter. Dankzij 129 zogenaamde Backers is het project gefinancierd en vanaf nu verkrijgbaar bij BakkerElkhuizen.

De tablet wordt steeds meer zakeljk gebruikt. Zonder tabletstandaard zit men vaak in een gebogen houding, wat een extra belasting op de rug, nek en schouders levert. Met de Tabletriser levert BakkerElkhuizen een ergonomische tabletstandaard. Hiermee kan men de tablet instellen in de juiste hoek, in horizontale of verticale stand en de hoogte. Daarnaast biedt de Tabletriser ruimte om het eigen favoriete compact keyboard mee te nemen. Dit keyboard is vrij te positioneren naar wens van de gebruiker. Het is hiermee de alles-in-één oplossing om een tablet op een comfortabele manier vaker en langer te kunnen gebruiken.

De afmetingen van de Tabletriser zijn 326 bij 230 bij 40 millimeter. De houder is geschikt voor vrijwel alle merken tablets van 9.7 tot 10.5 inch, waaronder de iPad, Samsung Galaxy Tab en Sony Xperia. De tablet mag maximaal 320 bij 195 mm groot zijn. De lichte tablethouder is gemaakt van geanodiseerd aluminium en weegt ongeveer zevenhonderd gram. 

Testen?

In samenwerking met BakkerElkhuizen biedt Computable vijf lezers de gelegenheid de Tabletriser in een zakelijke omgeving te testen. In ruil voor een recensie mogen zij de standaard houden. Stuur een e-mail naar lezers@computable.nl en geef aan in welke branche je werkzaam bent. Vertel ook waarom en hoe je de Tabletriser wil testen. Als je wordt geselecteerd voor het 'testteam' nemen wij dinsdag 2 juni contact met je op.

BakkerElkhuizen Tabletriser

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-05-26T08:41:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.