Managed hosting door True

Dell Technologies wordt infrastructuurleverancier GE

 

Dell

GE kiest Dell Technologies als primaire it-infrastructuur- en softwareleverancier. Daarvoor hebben de partijen een meerjarig contract getekend. Voor Dell Technologies is dit naar eigen zeggen de grootste deal bij een niet-overheidsinstelling.

GE gaat servers, storage en backup-oplossingen van Dell EMC gebruiken. Hiermee wil het een betrouwbare en efficiënte it-infrastructuur realiseren. Daarnaast zet GE klantoplossingen en randapparatuur van Dell in. Dit om de digitale transformatie bevorderen en de gebruikerservaring van de medewerkers wereldwijd te verbeteren.

De partijen zijn geen onbekenden voor elkaar. Zo heeft GE samengewerkt met Virtustream, Pivotal en VMware. Die bedrijven vallen onder de paraplu van Dell Technologies. Daarnaast is GE een Dell IoT Solutions Partner.

Dell Technologies

De Dell Technologies-familie bestaat uit Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream en VMware. Het heeft een marktwaarde van 74 miljard dollar en zegt in het afgelopen jaar 9,5 miljard dollar aan schuld te hebben afgelost.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6196466). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij GE
Vacatures Infrastructuur

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×