Managed hosting door True

Genomineerden Broos van Erp-prijs bekend

Dit artikel delen:
Broos van Erp

De genomineerden van de Broos van Erp-prijs zijn door de jury bekend gemaakt. De prijs wordt eind oktober uitgereikt aan het bedrijf dat op effectieve wijze gebruik heeft gemaakt van een ict-ebusiness of internettoepassing.

De jury heeft de vier genomineerden voor de Broos van Erp-prijs bekend gemaakt. Genomineerd zijn Paydutch, 1Uptoys, KSYOS en AED. De winnaar wordt 23 oktober bekend gemaakt tijdens het Nationaal ICT Event.

De Broos van Erp-prijs is een aanmoedigingsprijs van het Ministerie van Economische Zaken. De winnaar krijgt 50.000 euro. De prijs is voor een succesvolle, startende ondernemer uit het midden- en kleinbedrijf, die het afgelopen jaar op een innovatieve en effectieve wijze gebruik heeft gemaakt van een ict-ebusiness of internettoepassing. Bibit en Solutions Radio wonnen de prijs eerder.

PayDutch is een ‘tussenbank' tussen kopers en verkopers op internet. Een koper op internet maakt het geld over naar PayDutch. Het geld wordt pas overgemaakt naar de verkoper als de koper het product ontvangen heeft. 1Uptoys is distributeur van Silverlit-speelgoed, bestuurbaar speelgoed. KYSOS ontwikkelt en levert TeleMedicine diensten die de efficiëntie van het zorgproces verbeteren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-10-01T10:50:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.