De Post bezorgt afgedrukte e-mails

Dit artikel delen:

De Post (het voormalige staatspostbedrijf van België) introduceert een nieuwe dienst waarbij bedrijven via e-mail poststukken kunnen laten bezorgen. Dankzij 'Click & Post' hoeft een bedrijf niet langer papier, enveloppen of postzegels in huis te hebben.

De Click & Postdienst werkt als volgt: Aanvragen voor poststukken worden in documentvorm naar het productiecentrum van dochteronderneming eXbo ge-e-maild. Dat centrum drukt de e-mails/ aanvragen af (in kleur of in zwart-wit), steekt de stukken in een envelop en zorgt voor de frankering. Daarna gaat alles naar De Post, die het bij de geadresseerden bezorgt. Ook wenskaarten en aangetekende stukken zouden zo verstuurd kunnen worden. De mailings worden binnen 48 uur gedrukt en bezorgd.

De dienst is momenteel alleen beschikbaar voor bedrijven en zit in een testfase. De officiële lancering is gepland voor begin 2008. Om van de dienst gebruik te maken moeten bedrijven beschikken over een pc met internetverbinding en een tekstverwerker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Is dit een grap of echt waar? Het kan toch niet zo zijn dat men e-post op de oude manier gaat bezorgen? Dan heb je iets niet begrepen, lijkt mij.

@ P Deauville... het gaat niet over e-mails, maar over bedrijven die hun op te sturen post niet zelf afdrukken en versturen, maar het drukken aan de Post overlaten.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-26T10:36:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.