Thomson met The Mediator Group in e-learning

Dit artikel delen:

Het Nederlandse onderdeel van Thomson Netg, een wereldwijd producent van e-Learning content heeft een definitieve samenwerkingsovereenkomst gesloten met The Mediator Group.

Het Nederlandse bedrijf gaat e-learning content van Thomson Netg, samen met de eigen bestaande leeroplossingen, aanbieden aan overheids-, onderwijs-en gezondsheidszorginstellingen in ons land. De overeenkomst is kennelijk een definitieve want The Mediator Group maakte al eerder gewag van de overeenkomst met Thomson.

The Mediator Group is een Nederlandse organisatie gespecialiseerd in het vernieuwen van leren door het inzetten van geïntegreerde leervormen. Dit wordt gedaan door de zogenaamde didactor methodiek waarin het open source softwarepakket  Didactor is geïntegreerd. De didactor methode is een werkwijze waarmee e-learning in een opleiding kan worden opgenomen. De didactor methode bestaat uit services  zoals didactische consultancy, opleidingen, software implementaties en content creatie.

Door de methodiek van Dictator te combineren met de e-learning content van Thomson NETg ontstaat volgens beide partijen een effectieve leeroplossing voor marktsegmenten waar e-learning tot voor kort moeilijk toegankelijk was. Daarbij gaat het om de  gezondheidszorg, de overheid en het onderwijs. Deze segmenten zijn van oudsher de doelgroepen waar The Mediator Group zich op richt.

"Door deze strategische samenwerking zijn we echt goed uitgerust op het gebied van e-Learning. We hebben de Didactor software, ondersteunende  dienstverlening en nu ook ’state of the art’ content. We verwachten veel van de samenwerking met Thomson",  zegt Bas Hof, directeur van The Mediator Group.

Behalve voor Thomson Netg werkt The Mediator Group ook voor bedrijven zoals Ajax en voor Etos. Daarvoor verzorgt het  de komende periode schrijven voor het web en content management cursussen voor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-06-02T10:14:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.