Tie zoekt samenwerking met RCM

Dit artikel delen:

Tie Holding gaat samenwerken met het Amerikaanse RCM Technologies. De samenwerking houdt in dat RCM de software van Tie voor elektronisch zakendoen en het integreren van bedrijfsprocessen aan zijn klanten in de luchtvaart, farmacie en telecommunicatie gaat aanbieden. Dat moet leiden tot kortere levertijden van onder meer de fabrieken.

Het gaat om ruim duizend klanten van RCM. Het bedrijf levert software die zich richt op zogeheten enterprise resource planning (erp). Dat is sofware die gebruikt wordt voor het managen van de logistieke keten.

"We zijn blij dat RCM voor Tie heeft gekozen om de steeds groter wordende complexiteit van enterprise resource planning te beheersen," stelt Dick Raman, de hoogste man van Tie.

Door de samenwerking met RCM gaan de deuren van grote bedrijven wereldwijd voor ons open. Belangrijk is bovendien dat we de levertijd van deze bedrijven kunnen verkorten door onze gezamenlijke aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat dit grote voordeel doorslaggevend zal zijn voor onze klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-07-20T16:24:00.000Z Redactie Computable/Emerce
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.