Computable zoekt testers voor HP ElitePad

Dit artikel delen:
HP ElitePad 900

Ict-leverancier HP heeft zijn Elite-portfolio voor zakelijke gebruikers uitgebreid. Daarin zit ook de HP ElitePad. Deze tablet is uitgerust met Windows 8 en wordt door HP gepositioneerd als ‘makkelijk te beheren’. Computable is op zoek naar vijf lezers die een exemplaar van de tablet willen testen in een zakelijke omgeving en vervolgens willen recenseren. Na afloop mag de tester de HP-tablet houden.

De HP ElitePad is 9,2 millimeter dik en weegt 630 gram. De tablet heeft 64 GB aan opslagcapaciteit en beschikt over een camera van acht megapixels. Het scherm is 10,1 inch, wat neerkomt op een diagonaal van 25,7 centimeter. Dit scherm is uitgerust met Corning Gorilla Glass 2 tegen krassen. Ook de aluminium behuizing is zo ontwikkeld dat het tegen een stootje kan.

Extra Jacket-accu

Het 10,1 inch scherm heeft een displayverhouding van 16:10 waardoor minder scrollen nodig is. Het touchscreen ondersteunt pen of input via stemgeluid. De HP ElitePad is uitgerust met extra stroomvoorzieningen. Met de Expansion Jacket en een extra Jacket-accu kan de hele dag gewerkt worden zonder de zorgen over opnieuw opladen. De tablet kan op kantoor gekoppeld worden waardoor het een desktop-pc wordt. Met de HP ElitePad Expansion Suite kan de zakelijke tablet worden uitgebreid tot een complete business.

HP biedt ondersteuning voor bestaande zakelijke applicaties en voor branchespecifieke software en hardware. De HP ElitePad is aan te passen aan de manier waarop deze wordt gebruikt. De tablet biedt professionele bescherming tegen virusaanvallen en andere dreigingen met HP Client Security, HP BIOS Protection en Microsoft Defender 3.5.

Recensies

In samenwerking met HP biedt Computable vijf lezers de mogelijkheid de HP ElitePad gedurende twee weken te testen in hun zakelijke omgeving. In ruil voor een beoordeling mag de recensent het apparaat houden. De aanmeldperiode sluit 4 juni 2013 om 23.59 uur. De vijf geselecteerde recensenten worden uiterlijk 13 juni 2013 op de hoogte gebracht van hun deelname. De tablets worden met een korte uitleg en instructie door de Computable-redactie en productexperts van HP aan de vijf recensenten uitgereikt tijdens een lunchbijeenkomst bij Computable in Amsterdam-Noord op 20 juni 2013. De recensies dienen twee weken na ontvangst van de tablet bij de Computable-redactie binnen zijn.

Testers gezocht

Aanmelden voor het Computable-testpanel kan via de link http://www2.computable.nl/actie. Door je aan te melden geef je toestemming dat je eenmalig een e-mail ontvangt van Computable en HP over de ElitePad. De vijf geselecteerde recensenten worden uiterlijk 13 juni 2013 op de hoogte gebracht van hun deelname. De ingezonden recensie wordt gebruikt voor redactionele en commerciële doelen. De redactie verwerkt de tekst in een redactioneel artikel voor Computable.nl en in print. Recensenten houden zich beschikbaar voor een eventuele toelichting. Als dank voor hun inspanningen mogen de testers de HP ElitePad houden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Vraag aan de redactie; wordt het deze keer een serieuze test die goed begeleid wordt, of gaat het net zo als bij de test met de hybride tablet-pc Fujitsu Stylistic Q702?
In dat laatste geval kan de lezer beter een Chip, ct Magazine, PC Magazine, Computer Idee of bijvoorbeeld een Computer Totaal kopen.
Natuurlijk blijft de verloting van een gratis ElitePad leuk.

Redactie, bedankt voor uw antwoord. Het gaat dus om exposure voor - in dit geval - HP via een vijftal toevallige meningen, waarbij de "testers" uiteraard eveneens exposure krijgen en een gadget.

Ik heb de vorige serie van meningen bekeken, De eerste heb ik echt woord voor woord gelezen en daarna de rest snel diagonaal gelezen. Zag in de vijf artikelen minder nuttige gebruikerservaring dan in de reviews zoals die betere PC bladen staan.

Vooral de internationale PC bladen zijn vaak erg goed. Dat realiseer je als je zelf een tijdje met gereviewde hard- of software werkt en weinig ontdekt wat al niet eerder in de review te lezen was.

Succes met uw gezamenlijke actie.

PS als men de gebruikerservaring wil delen, wil men dan ook aangeven in welke mate de vijf "testers" Metro apps gebruiken.

Volgens het bedrijf Soluto, gaat 44% van de gebruikers met een Windows 8 tablet minder dan één keer per dag een Metro app starten en werkt men dus vooral met de klassieke applicaties. Zie http://www.soluto.com/reports.

@Redactie

Aangezien de 'test' hetzelfde aangepakt wordt als de vorige denk ik dat ik maar afzie van inschrijving. Want de gelukkigen waren tenslotte heel strategisch gekozen en reviews waren naar mijn mening niet erg objectief. Wat dat betreft heeft ICT-er gelijk, je kunt beter de andere bladen lezen om een goed beeld te krijgen van wat er op de markt te koop is. Of je kijkt gewoon wat er spontaan op fora geschreven wordt omdat dit een beter beeld geeft van praktijkervaringen.

P.S.
Als deze Elitepad zo makkelijk te beheren is dan ben ik nieuwsgierig hoe dat beoordeeld gaat worden door eindgebuikers.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-23T10:14:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.