Managed hosting door True

Farmaline valt in de prijzen op Webshop Awards

Dit artikel delen:

Online apotheek Farmaline heeft zowel in Nederland als België een Webshop Award gewonnen. In Nederland in de categorie Beste Drogisterij, in België in de categorie Health & Wellness. Het Belgische agentschap Intracto stond in voor de bouw van de webshop.

De Webshop Awards zijn een onderdeel van de Retailer of the Year-wedstrijd. Intracto bouwde de webshop van Farmaline zo'n acht jaar geleden van de grond op tot een online apotheek die in meer dan vijftien landen wereldwijd succesvol is. De webwinkel focust vooral op medicijnen, verzorgingsproducten en voedingssupplementen.

Intracto uit Herentals zorgt als technologie- en marketingpartner voor de uitbouw van het hele traject van Farmaline. Zowel de ontwikkeling als het design van het platform en de hele onlinemarketingstrategie worden door Intracto uitgevoerd en onderhouden. Het bedrijf werd opgericht in 2005, telt ondertussen 130 werknemers en stevent in 2017 af op een geconsolideerde omzet van achttien miljoen euro. Ook Michelin, Brussels Airport, Manna, Volvo en Provincie Antwerpen zijn er klant. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Vacatures Internet

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.