Vint Cerf pleit voor 'open internet'

2-Daagse summit in Den Haag over verantwoordelijkheden op internet

Dit artikel delen:

Den Haag is dit jaar wederom het toneel van de I4ADA, een tweedaagse summit over verantwoordelijkheden op het internet. Vorig jaar vond dit voor het eerst plaats in de Hofstad. Vint Cerf, bekend als ‘vader van internet’, is mede-initiatiefnemer van deze congressen. Hij vertelt tijdens een sessie over de verantwoordingsplicht voor mens en maatschappij in het digitale tijdperk.

Het seminar vindt plaats op 6 en 7 november in het Vredespaleis te Den Haag. Het thema is Accountability in the Digital Age. De bedoeling is regels te beschrijven die internet maximaal beschikbaar stelt/houdt voor personen en gemeenschappen wereldwijd. Er zijn sprekers van nationale en lokale overheden, internationale beleidsmakers, ngo's, de it-industrie en vertegenwoordigers van burgers.

Om een idee te krijgen: er zijn paneldiscussies over ‘De huidige stand van zaken bij kunstmatige intelligentie en verantwoordelijkheden’, ‘Verantwoordelijkheden in relatie tot (social) media en journalistiek’ en ‘Uitdagingen en implicaties bij aansprakelijkheden voor cyber security & vrede’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-23T11:41:00.000Z Teus Molenaar
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.