Managed hosting door True

5square investeert ‘miljoenen’ in Paazl

 

Euro

De Amsterdamse scale-up Paazl haalt tijdens een investeringsronde ‘enkele miljoenen euro’s’ op. Investeerder is 5square uit Laren. Paazl is opgericht in 2009 en levert een delivery management platform voor e-commerce. Het zet het niet nader gespecificeerde kapitaal in voor een internationale uitrol.

Het platform van Paazl verbindt online-retailers via de cloud aan vervoerders. Dit helpt retailers om internationale verzendingen te doen. Het rekent Greetz, Blokker, Omoda, Scotch & Soda en SuitSupply tot zijn klanten.

Met de investering van 5square wil Paazl internationaal groeien. Het wil Aziatische vervoerders aan zijn platform koppelen. Daarnaast wil het extensies met e-commerce-platformen als Salesforce Commerce Cloud en SAP Hybris realiseren.

5square, opgericht in 2004, investeert in techbedrijven in de Benelux die internationaal willen groeien. De investeringen variëren tussen de één en tien miljoen euro. Eerder investeerde het bedrijf uit Laren in onder meer SO Connect (voorheen So Wifi), Five Degrees, Snappet, Avion, en CloudSuite.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6059664). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×