Managed hosting door True

SAP bouwt nieuw kantoor langs A2

Volgende week vrijdag start SAP met de bouw van het nieuwe pand dat langs de A2 in Den Bosch moet komen te staan. Burgemeester Ton Rombouts geeft het startsein op 8 december voor de bouw van het kantoor op bedrijvenpark De Herven.

De ruim vierhonderd SAP-medewerkers moeten voor het einde van volgend jaar hun intrek nemen in het nieuwe kantoorpand. Daarnaast biedt het gebouw meer ruimte voor de partners van de softwareleverancier en het opleidingscentrum.
SAP is sinds 1987 gehuisvest in Den Bosch en zorgt voor 7,6 procent van de totale werkgelegenheid in de ict-sector van deze stad. Eind vorig jaar nam SAP het initiatief om een nieuw gebouw te ontwikkelen op de locatie Bolduc II op bedrijvenpark De Herven. Het kantoor werd ontworpen door het Rotterdamse architectenbureau Kraaijvanger Urbis en wordt gebouwd door BAM Utiliteitsbouw.
Het pand zal acht bouwlagen tellen, inclusief een halfverdiepte parkeerlaag. Het bijzondere aangezicht van het kantoor wordt in belangrijke mate bepaald door een natuurstenen gevel van Chinees basalt, de overkraging op de tweede verdieping en het grote atrium aan de kant van de A2.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-12-01T11:19:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.