ICT is belangrijk onderdeel van Carrièrebeurs

Op de Carrièrebeurs die later deze week in de RAI wordt georganiseerd, staat het onderwerp ict volop in de belangstelling. Deel van de beurs wordt ingenomen door het Nationaal IT-Congres, met naast bedrijfspresentaties ook enkele workshops.

Op de Carrièrebeurs vormt ict een belangrijke peiler. De beurs vindt vrijdag 14 en zaterdag 15 maart plaats in de Amsterdamse RAI. Een deel ervan wordt ingenomen door het zogenoemde Nationaal IT-Congres, waarop naast veel bedrijfspresentaties ook zeven workshops plaatsvinden. Zo wordt er gesproken over ict bij de overheid, over service oriented architecture (soa) en de gevolgen van uitbesteding.

Irene Koomans, congresmanager van de beurs, verwacht dat in totaal zo'n twaalfduizend personen de Carrièrebeurs bezoeken, waarvan de meeste op vrijdag. Omdat het Nationaal ICT Congres vrij toegankelijk is vanaf de beurs, vindt ze het moeilijk om een inschatting te geven van het aantal deelnemers aan het congres. Wel verwacht ze zo'n veertig personen per workshop. De beurs is bedoeld voor zowel starters als professionals.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-11T11:28:00.000Z Diederik Toet
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.