Managed hosting door True

E3 ICT start ICT-opleiding op HBO-niveau

Een nieuwe ict-opleiding gaat deze maand van start in Maastricht. De hogeschool E3 ICT is een particuliere hogere beroepsopleiding die zich richt richt op flexibel ict-onderwijs in deeltijd. Bij de opening op 20 juni aanstaande krijgt de school zijn accreditatie.

Maastricht is volgende maand een hogeschool rijker, de particuliere hogeschool E3 ICT. In maart van dit jaar kreeg de school al het groene licht van het ministerie van Onderwijs. Daarmee werd een voorbereiding van drie jaar afgerond. De eerste studenten zijn reeds begonnen.

"In voorgaande jaren gaven we in licentie ict-opleidingen op hbo-niveau", vertelt woordvoerder Rob Snel. "Met de invoering van de bachelor-/masterstructuur in het Nederlandse onderwijs was dit niet langer mogelijk. Daarom hebben we een paar jaar geleden het traject ingezet om onder eigen verantwoordelijkheid onderwijs op hbo-niveau te mogen geven en diplomeren."

Flexibel studeren

Cursisten kunnen hun studie flexibel plannen. Snel: "Onze studenten zijn meestal mensen die al jarenlang in de ict werken. Ze hebben bijvoorbeeld wel hun papieren op mbo-niveau, werken inmiddels op hbo-niveau, maar hebben de officiële diploma's nog niet. De wens om te wisselen van functie maakt dan bijvoorbeeld de vraag naar de juiste papieren actueel."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Wat moet ik doen om aan deze school te komen, dus inschrijven. Ik zit nu in de eerste klas op HBO niveau op Curacao (Universiteit van de Nederlandse Antillen) en ik wil daar bij jullie zijn in de tweede klas. Wat moet ik doen?

Beste Rhazul,

Als je naar onze website gaat: www.e3.nl , vul daar je gegevens in dan kunnen we contact met je opnemen (dus laat daar ook je email adres achter).
Het is zeker mogelijk om op " afstand" je Bachelor of ICT te behalen aan onze hogeschool.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-05-28T15:22:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.