Managed hosting door True

Opleider NewLevel verhuist naar Den Bosch

 

Opleider NewLevel verhuist van Hedel naar het centrum van Den Bosch. Het oude pand werd te klein. Nu het opleidingsinstituut deel uitmaakt van Twice Group denkt te groeien komend jaar.

Opleider NewLevel opent een nieuw opleidingscentrum in den Bosch. Het bedrijf was gevestigd in Hedel, maar deze lokatie werd te klein. "De huidige loatie in Hedel voldeed niet meer aan de eisen en wensen voor de toekomst met de toenemende groei in trainingsactiviteiten en de uitbreiding van ons dienstenpakket", zegt Marcel van den Berg, directeur van Twice Group en New Level.

De nieuwe vestiging ligt in het centrum van Den Bosch en is daarom goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

NewLevel maakt sinds kort onderdeel uit van Twice Group. Van den Berg vindt de verhuizing een logisch gevolg van de overname. "Deze verhuizing biedt onze klanten een professionele leeromgeving met een betere bereikbaarheid en voor NewLevel de mogelijkheid om vanuit deze locatie verder door te groeien."

Trainingstak van Tulip

NewLevel is van oorsprong de trainingstak van Tulip Computers. In 2000 heeft Tulip de training en advies-onderdelen afgesplitst onder de naam NewLevel. Het bedrijf werd in 2008 gekocht door Twice Group, dat daarmee een van de grootste opleiders van ons land werd. Tulip rekende ict-opleidingen en -advies niet langer tot de kerntaken. Het stoot de opleidingentak af om zich te richten op ict-producten voor ‘lifestyle', logistiek en elektronische inkoop van producten (procurement).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2654203). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×