Managed hosting door True

Twee ICT-bedrijven genomineerd voor ondernemersprijs

 

Twee ict-bedrijven van studenten zijn genomineerd voor de Student Ondernemers Prijs. Het gaat om het bedrijven Domeinbalie.nl en Memoria Media. In totaal zijn er zes bedrijven genomineerd voor de prijs.

Tussen de genomineerden voor de Studenten Ondernemers Prijs 2008 bevinden zich twee ict-bedrijven. Danny Mekic is genomineerd met het webhostingbedrijf Domeinbalie.nl. Bart Robben werd met het bedrijf Memoria Media genomineerd.

Mekic schrijft op de site van de ondernemersprijs dat hij kans denkt te maken, omdat hij zowel studeert als onderneemt tegelijk. "Ik wil studeren en ondernemen tegelijk en heb daarmee niet gekozen voor de bekende weg. Daarmee hoop ik op inspirerende plekken te komen die anderen voorbijgaan."

Uitvaartdienst op DVD

Robben ontwikkelde een camerasysteem dat het mogelijk maakt een uitvaartdienst te registeren op dvd, maar ook live uit te zenden op internet als daar door nabestaanden om wordt gevraagd. Het camerasysteem wordt volledig op afstand bestuurd. Het bedrijf won al eerder de tweede prijs van de International Funeral Awards 2006 in Brussel.

De Studenten Ondernemers Prijs (StuOP) op 4 september uitgereikt aan de meest getalenteerde, creatieve studentondernemer. In totaal zijn er zes bedrijven genomineerd. De StuOP wil studenten die hun eigen bedrijf succesvol runnen hierin stimuleren en hoopt daarmee tevens andere studenten aan te moedigen tot ondernemerschap.

De winnaar mag zich studentondernemer van het jaar noemen en wint een geldbedrag van vijfduizend euro. Mediapartner De Pers, stelt de PersPrijs beschikbaar, voor de student die de meest gedurfde studentonderneming is gestart.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2672247). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×