Managed hosting door True

Netwerken op naaldhakken

 

WomeninIT organiseert dinsdagavond 9 september haar eerste netwerkbijeenkomst voor vrouwen in de ict. De belangenorganisatie is eerder dit jaar opgericht met het doel vrouwen in de ict samen te brengen. Netwerken en kennis en ervaring delen zijn de voornaamste doelstellingen.

De eerste netwerkbijeenkomst van belangenorganisatie WomeninIT vindt plaats op 9 september. De bijeenkomst staat in het teken van kennismaken, netwerken en brainstormen over hoe de doelstellingen van het netwerk bereikt kunnen worden.

De dinsdagavond start om 19.00 uur. Naast een presentatie over netwerken door Sharita Ramjanam, organisatrice van Netwerker van het jaar, zijn er brainstormsessies over kennisdelen, communicatie & PR, coachen en evenementen. Aan het einde van de avond kan het geleerde in praktijk gebracht worden. Om 21.15 uur is het tijd voor het echte werk, netwerken.  

In het voorjaar van dit jaar is WomeninIT opgericht. De belangenorganisatie voor in de ict werkzame vrouwen, werkt samen met VHTO, het landelijk expertisebureau meisjes en vrouwen in bèta en techniek en het Platform For Professional Women Networks.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2693091). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.