Managed hosting door True

HP laat jongeren notebook ontwerpen

 

HP en MTV geven creatievelingen de kans een notebook met daarop hun eigen ontwerp te winnen. Deelnemers aan de wedstrijd kunnen tot 5 december een idee indienen.

Technologiebedrijf HP en muziekzender MTV organiseren een wedstrijd waarbij jongeren een ontwerp te bedenken voor een speciale editie HP-notebooks. Het is de tweede keer dat de wedstrijd plaatsvindt.

Ontwerpers kunnen hun ideeën indienen via www.mtvengineroom.nl. Ook kunnen ze op die website stemmen op de ontwerpen van andere deelnemers. Vorig jaar deden 8500 jongeren mee aan de wedstrijd van HP en MTV. Het winnende ontwerp, bedacht door de Portugees Joao Oliveira, werd gebruikt voor de eerste HP ‘Artist Edition' notebook PC.

De winnaar van dit jaar ontvangt, naast een notebook met zijn eigen ontwerp, een printer en een vip-bezoek aan de MTV Awards van 2009. Ontwerpers kunnen tot 5 december meedoen aan de wedstrijd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2765801). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

EDS heeft nog 560 mensen over die misschien ook wel prima een PC/Notebook kunnen ontwerpen. Geef die mensen een leuke baan.

Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×