Managed hosting door True

Assense studenten maken producten bij BySpy

 

Studenten van het Hanze Institute of Technology gaan nieuwe producenten ontwikkelen bij het bedrijf BySpy. De fabrikant denkt dat de samenwerking met studenten een meerwaarde biedt voor het bedrijf.

BySpy, maker van web-based bewakingssystemen gaat studenten van de Hanze Institute of Technology uit Assen inzetten bij de ontwikkeling van nieuwe producten. Het gaat om studenten van de bacheloropleiding in sensortechnologie. Het eerste product waarbij de studenten betrokken zijn is de ontwikkeling van de Groene Bewakings Unit (GBU).

De GBU meet ongewenste concentraties van stoffen als koolmonoxide of kooldioxide. Daarnaast meest het systeem ook de luchtvochtigheid, energie, licht en geluid. Aan de hand van deze meting stuurt het systeem apparaten als ventilatoren of airco's aan. De studenten gaan onder andere onderzoek doen naar de processen die een rol spelen bij de verzending van data via de toepassingen van de fabrikant. Daarnaast gaan de studenten ook nieuwe toepassingen bedenken.

Directeur Nico Alblas denkt dat het werken met studenten een meerwaarde biedt voor het bedrijf. "Het belangrijkste is dat er een creatieve en innovatieve samenwerking ontstaat tussen de Hogeschool als hooggekwalificeerd opleidingsinstituut en BySpy als praktijkgerichte innovatieve onderneming."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2836794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×