Managed hosting door True

Opleider start verkorte Microsoft-cursus

 

Ict-opleider Twice IT gaat tijdelijk een versnelde cursus verzorgen waarmee ict'ers hun status kunnen opwaarderen tot Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS). De training is bedoeld voor systeembeheerders en -ontwerpers.

Twice IT start de cursus onder de naam 'Take the Twice Shortcut'. Naast verkorte en intensieve klassikale trainingen, ontvangen de deelnemers Microsofts lesmateriaal en MS Press-boek, e-learning modules en een examenvoucher voor het bijbehorende examen.

Beheerders kunnen de training die normaal vijf dagen duurt nu in drie dagen afronden. Voor ontwerpers duurt de cursus twee dagen in plaats van drie.

Twice IT Training maakt onderdeel uit van Twice Group en is sinds 1992 actief op de Nederlandse IT opleidingsmarkt. Het instituut verzorgt trainingen voor software-ontwikkelaars, netwerk- en systeembeheerders en voor gebruikers van kantoorautomatisering.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2972376). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Reacties

Weer een verkapte reclame ?
Een opleiding voor MCTS, een examen en je bent het al. Zeg maar het oude mcp.
En dan niet eens vermelden welke mcts je haalt ....

Wat is de winst van een korte opleiding ten opzichte van een normale opleiding? Is drie dagen in plaats van vijf nu zo'n grote winst? Het lijkt erop dat je een hoop zelfstudiemateriaal meekrijgt: Microsofts lesmateriaal en MS Press-boek, e-learning modules. Als je dat na de klassikale cursus allemaal door moet nemen om te slagen voor de examens, maken die drie in plaats van vijf dagen op het geheel niet zo'n groot verschil.

Waarom zou dit niet kunnen? Alle theorie leren in 3 i.p.v. 5 dagen?.

De echte "ermee leren werken" ervaring en inhoudelijke feiten doe je niet op in een klaslokaal met laboratorium situaties, maar leer je vooral door inhoudelijke feitenkennis toe te passen in echte real-life scenarios op de werkvloer.

hoi,ik wil deze cursus doen maar wat is de kosten van deze opleiding en hoe lang duurt het

Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×