Managed hosting door True

Jeroen Geerts is nieuwe directeur NGN

Jeroen Geerts wordt per 15 maart 2010 de nieuwe verenigingsdirecteur van de Netwerk Gebruikersgroep Nederland (NGN). Hij volgt Ernst Fuld op, die op 1 februari 2010 stopte met deze functie. Geerts was tot 2009 manager verenigingszaken bij de computerclub HCC. De nieuwe directeur moet de vereniging laten groeien en de dienstverlening van de vereniging verbeteren.

Geerts noemt de NGN een ‘prachtige club met relevante activiteiten'. ‘Er is nog ruimte om de community te versterken en uit te breiden. Contacten tussen de leden is een van de belangrijkste zaken voor een vereniging, naast het bieden van meerwaarde in de vorm van training, persoonlijke ontwikkeling en ledenvoordeel.' De nieuwe directeur wil nieuwe leden voor de vereniging werven.

Voorzitter Rick Strijbos van de NGN noemt de benoeming van Geerts een volgende stap in de toekomst van de vereniging. ‘Verdere samenwerking met beroepsorganisatie en verenigingen in de sector en een uitbreiding van het gedegen palet aan contacten met ict-bedrijven moet leiden tot een aantrekkelijke club waar leden zich verder kunnen ontwikkelen.'

Fuld keerde in 2004 terug in de organisatie die hij in 1988 oprichtte. Na een statutenwijziging werd hij in 2008 april 2008 officieel verenigingsdirecteur. Toen hij in februari 2009 afscheid nam, vond hij dat zijn klus geklaard was.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Gefeliciteerd Jeroen met je benoeming!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-03-09T15:18:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.