Managed hosting door True

Learningguide Solutions wijzigt naam in Ontuitive

 

Het softwarebedrijf Learningguide Solutions uit Den Bosch gaat verder onder de naam Ontuitive. Die naam moet op een speelse manier, verwijzend naar het woord intuitive (intuïtie), duidelijker aangeven wat het bedrijf doet. Ontuitive levert elektronische performance support systemen (epss). Die software biedt hulp bij vragen die kunnen ontstaan tijdens het werken met bedrijfsapplicaties. De Amerikaanse investeerder Edison Ventures stak vorig jaar april zes miljoen dollar in de onderneming voor het financieren van de buitenlandse expansie.

Ontuitive heeft vestigingen in Nederland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. De omzet is ruim tien miljoen dollar. Nederlandse gebruikers van de software zijn onder andere medewerkers van Shell, APG, NXP, Koninklijke Boskalis Westminster, Koninklijke BAM Groep en het ministerie van Financiën.

Het e-learningbedrijf heeft de naamswijziging vanaf 1 februari 2012 voor de Benelux doorgevoerd. De kantoren in de Verenigde Staten (Rochester en Washington) en het Verenigd Koninkrijk (Leicester) hadden dit al per 25 januari 2012 gedaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4376310). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×