Managed hosting door True

Projective neemt branchegenoot Prodone over

 

Investering

Projective, de Belgische specialist in programma- en projectmanagement binnen de financiële sector, heeft de overname van branchegenoot Prodone in Nederland afgerond. Beide organisaties begeleiden banken, verzekeraars en kapitaalmarkten bij het uitvoeren van verschillende projecten, zoals de implementatie van programma’s voor kostenbeheersing en risicomanagement en uiteenlopende ict-vraagstukken. Door de overname ontstaat een organisatie met twintig medewerkers in Nederland.

In totaal telt Projective, dat buiten België ook nog een vestiging in het Verenigd Koninkrijk heeft, zestig medewerkers. Het bedrijf uit Kontich, in 2006 opgericht, heeft groeiambities en wil een volwaardige dekking verkrijgen in alle belangrijke Europese financiële markten. 'De organische groei verloopt echter niet zo snel als wij graag willen', vertelt oprichter Stefan Dierckx. Daarom is het bedrijf op zoek gegaan naar overnamekandidaten. Na de overname van Prodone uit Badhoevedorp zoek Projective nog naar een acquisitie in het Verenigd Koninkrijk. Het doel is door te groeien naar een organisatie waar in 2014 circa 120 personen werken.

In 2011 behaalde Projective een omzet van bijna negen miljoen euro en een brutowinst van 1,6 miljoen. Voor 2012 verwacht het bedrijf een geconsolideerde omzet van twaalf miljoen euro.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4530992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×