Managed hosting door True

Testbedrijf B-QA wil via management buy-in groeien

 

groei cijfers vergrootglas grafiek

De directie van B-Qa, een Groningse ict-dienstverlener in test- en acceptatiemanagement, is uitgebreid met twee mede-eigenaren: Winand van Drenth en Gerben Braakman. Zij zijn via een management buy-in ingestapt. Met de directieversterking en het extra kapitaal wil B-QA de komende jaren een landelijk netwerk opzetten. Daarvoor is de organisatie, waar zo'n twintig man werken, inmiddels ingedeeld in regionale teams.

B-Qa is in 2006 opgericht door Aldwin Bruin. Inmiddels heeft het bedrijf ruim twintig test- en acceptatiespecialisten in dienst die momenteel werken voor MoneYou, ING, Rabobank, het ministerie van EL&I, T-Mobile, KPN en Unigarant. B-QA werkt met regionale teams in het noorden, midden en westen van Nederland en wil de komende jaren een landelijk netwerk opbouwen. In eerste instantie is het vizier gericht op het vinden van nieuwe medewerkers in midden-Nederland.

B-Qa verwacht de komende jaren met name een toenemende vraag naar het specialisme acceptatiemanagement. Volgens het bedrijf implementeren veel organisaties standaardpakketten in de bedrijfsvoering, maar hebben ze te weinig inzicht in de kwaliteits- of continuïteitsrisico's in hun primaire processen. Met behulp van acceptatiemanagement, waarbij de kwaliteit van het proces en de standaardproducten de maat wordt genomen, is tijdige bijsturing mogelijk, aldus B-Qa.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4538983). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.