Managed hosting door True

Manpower koopt zich in bij iSense

 

Uitzendorganisatie ManpowerGroup heeft een meerderheidsbelang genomen in detacheerder iSense ICT Prosfessionals uit Gouda. Volgens iSense biedt de deelneming de kans om samen met ManpowerGroup de groei te versnellen. De investeerder ziet iSense als een goede aanvulling op de activiteiten van Experis IT, dat onderdeel is van ManpowerGroup. iSense blijft een aparte entiteit en behoudt de eigen bedrijfsnaam.

'Door ons te verbinden aan ManpowerGroup, één van ’s werelds grootste staffing organisaties, zien wij mooie kansen om ook hun klantenbestand te bedienen', licht Vincent Day, managing director van iSense toe.

De managing directors van iSense, Adriënne Warso en Vincent Day blijven verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van iSense dat, zoals gezegd, onder eigen vlag actief blijft. 'Onze werkwijze blijft voor zowel klanten als kandidaten ongewijzigd', verzekert Day. De directeur van ManpowerGroup Nederland, Jilko Andringa, draagt binnen ManpowerGroup de eindverantwoordelijkheid voor de gezamenlijke onderneming.

Adriënne Warso: 'De rol van ict en alles wat daarmee samenhangt, wordt steeds prominenter in de strategie van bedrijven. Daarom is het voor elke organisatie van groot belang dat er geïnvesteerd wordt om de juiste ict-professional op de juiste plek te krijgen. Het samen optrekken met ManpowerGroup maakt het voor ons makkelijker om strategische partnerships aan te gaan met nieuwe organisaties', aldus Warso.

iSense en Experis

iSense is gespecialiseerd in het detacheren van hoogopgeleid ict-personeel. Het heeft vestigingen in Gouda en Eindhoven. Experis Nederland, onderdeel van ManpowerGroup, is actief in de sectoren: engineering, finance, ict en professional management assistance. Het bedrijf heeft vijf kantoren verspreid over verschillende steden in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5088588). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×