Managed hosting door True

Unit4 benoemt VMware-topman tot verkoopdirecteur

 

Will Blench

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft Will Blench benoemd tot chief sales officer. Ook maakt hij deel uit van de raad van bestuur. Blench werkte eerder voor VMware waar hij verantwoordelijk was voor cloud-, storage- en netwerk-aciviteiten. Hij start per 1 juli 2016 bij Unit 4 en vervangt Stephan Sieber, die onlangs is benoemd tot ceo van het bedrijf.

Blench is in zijn functie bij Unit 4 verantwoordelijk voor de gehele salesorganisatie en alle commerciële activiteiten wereldwijd. Daarnaast gaat hij zorg dragen voor het partnerecosysteem en klantsuccessen. Dit doet hij vanuit het kantoor in Utrecht.

Blench maakt de overstap vanuit VMware. Hier was hij managing director voor de cloud management-, storage- en networking-activiteiten in EMEA, APAC en Japan. Voorafgaand aan deze rol, bekleedde Blench verschillende functies in de it-sector, zoals vp en general manager bij Openwave, executive vice president world wide sales bij Voss Solutions en country vice president en general manager bij Amdocs, voorheen Cramer Systems.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5788137). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×