Managed hosting door True

Computable start met wekelijkse Career Update

 

carriere

Ict-titel Computable gaat vanaf vandaag, donderdag 12 januari 2017, wekelijks een mailing sturen naar ict-professionals die op de hoogte willen blijven van carrièrekansen, actuele arbeidsmarktontwikkelingen in de Nederlandse ict-markt en advies willen krijgen hoe zij hun loopbaan kunnen verbeteren. Deze Computable Career Update is gratis.

Waar menig vakgebied het zwaar heeft, floreert de Nederlandse ict-markt. De vraag naar hooggekwalificeerd personeel is groot, ict’ers zijn geliefder dan ooit tevoren. Maar ict-professionals zijn ook kritisch en willen niet de hele dag ge-headhunt worden.

Ict-titel Computable wil ict’ers ondersteunen in hun loopbaan. Het start daarom met een carrière-update. Die wekelijkse mailing bevat carrière-advies, toont in samenwerking met ICTwerkt de nieuwste ict-vacatures en brengt lezers op de hoogte van de actuele ontwikkelingen in de Nederlandse ict-arbeidsmarkt.

In samenwerking met de eigen experts gaat Computable content ontwikkelen die adviezen bevatten, trends signaleren en ondersteunen bij het ontwikkelen van de carrière van ict-professionals.

Aanmelden?

Wil jij dus weten hoe je als ict’er het meeste uit je carrière kunt halen? Abonneer je dan nu op de gratis Computable Career Update. Aanmelden kan via je Computable-profiel, onder het kopje 'Beheer Nieuwsbrieven'. Ben je nog geen lid van Computable? Dan kun je hier een gratis account aanmaken.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5921890). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×