Managed hosting door True

Infradata benoemt Erwin Hemmen tot directeur

 

Erwin Hemmen

Erwin Hemmen

Erwin Hemmen maakt per 1 april 2017 de overstap van Eurofiber naar Infradata in Leiden, waar hij als algemeen directeur verantwoordelijk zal zijn voor de Nederlandse markt. Huidige managing director Henk Buurman stapt op; over het vertrek zijn geen details bekend gemaakt.

Hemmen was de afgelopen jaren werkzaam bij Eurofiber als directeur sales & partner sales. Hij wordt opgevolgd door Jan Willem de Vries, die sinds 2015 nauw betrokken is bij de inrichting van de nieuwe verkooporganisatie aldaar.

Voor Eurofiber heeft Hemmen onder meer directiefuncties bekleed bij KPN en Essent en was mede partner en aandeelhouder van The AccelarationGroup. Als algemeen directeur van Infradata Nederland gaat hij zich bezighouden met de strategische, tactische en operationele gang van zaken bij het bedrijf. Tot zijn taken behoort het ontwikkelen en uitbouwen van de groeistrategie.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5988729). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×