Managed hosting door True

RightBrains zoekt vrouwelijk talent

Studenten en young professionals in digitale werkveld

 

Vlog

RightBrains zoekt het vrouwelijke digitale talent van het jaar. Vrouwelijke studenten en young professionals worden in een blog en vlog-wedstrijd uitgedaagd om te vertellen over hun ervaringen in het digitale werkveld. Daarmee maken zij kans op de titel Digitaal Talent van het Jaar. Bovendien ontvangt de winnares een iPhone 7. RightBrains maakt de winnaar op 31 oktober bekend.

RightBrains wil jonge talentvolle vrouwen, die aan het begin van hun studie of carrière staan, inspireren en voorbereiden op een digitale toekomst. Om dit te bewerkstelligen, heeft de organisatie een wedstrijd voor het digitale talent van het jaar in het leven geroepen. In die wedstrijd daagt het vrouwelijke studenten en jonge professionals uit op om te bloggen of vloggen over hun ervaring in het digitale werkveld. Dit kan gaan over een studiekeuze of de start van hun carrière. De blogs en vlogs kunnen ingediend worden via de Facebook-pagina van RightBrains.

De winnares van de wedstrijd ontvangt, naast de titel Digitaal Talent van het Jaar, een iPhone 7. De jury maakt de winnares op 31 oktober bekend. Alle deelnemers krijgen een gratis toegangskaart voor CIAO in One Day 2017, een netwerkevenement waarbij vrouwen in het digitale werkveld elkaar ontmoeten. Het event vindt plaats op 31 oktober in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6046779). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×