Managed hosting door True

Alain Stas nieuwe CEO van Sopra Steria Benelux

 

Alain Stas CEO Sopra Steria

It-integrator Sopra Steria kondigt aan dat het Alain Stas heeft benoemd tot nieuwe ceo. Hij neemt de functie over van Pascal Henrard, die uitwijkt naar het Europese Directoraat van Sopra Steria.

Stas kan bouwen op een solide operationele en functionele ervaring in digitale diensten, it, software en telecom. Hij was de afgelopen acht jaar directeur van Orange Business Services in de Benelux en runde met succes een belangrijk deel van OBS's Europese business in een multinationale B2B-gebied. Hij heeft ook meer dan twintig jaar ervaring bij grote ict-spelers, zowel op lokaal vlak als internationaal, als Orange, SAP, CA, BEA Systems (nu Oracle) en Digital Equipment (nu HP).

Alain zal vanaf 1 juli zijn nieuwe functie opnemen. Hij zal de Benelux-teams leiden, de algemene bedrijfsvoering coördineren en de lokale activiteiten verder ontwikkelen. Hij rapporteert aan Pierre-Yves Commanay, directeur Europe van de Sopra Steria Group.

‘We zijn verheugd Alain in het Europees team te verwelkomen. Hij heeft ruime ervaring. Dat is een mooie bijdrage voor de Groep en hij zal ons helpen bij de transformatie van Sopra Steria in de Benelux’, zegt Commanay.

Sopra Steria heeft veertigduizend medewerkers in ruim twintig landen en draaide vorig jaar een omzet van 3,7 miljard euro.
Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6052670). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×