Managed hosting door True

Business Talent Network wordt Moongro

 

Business Talent Network (BTN) gaat over op een nieuwe naam: Moongro. Het Amsterdamse recruitmentplatform voor young professionals zegt dat de naamswijziging beter past bij de groei van het bedrijf en de verbrede dienstverlening.

‘BTN is de afgelopen jaren gegroeid. We hebben onze dienstverlening uitgebreid, de omzet is de afgelopen drie jaar elk jaar fors gestegen, het personeelsbestand is het afgelopen jaar verdubbeld en we zijn verhuisd naar een groter kantoor. We zijn ons ‘oude’ bedrijf ontgroeid en kiezen daarom voor een naamswijziging,’ legt directeur Adriaan Kolff uit.

‘De nieuwe naam Moongro past beter bij onze ambities en doelstellingen. 'Moon' staat voor de oneindige mogelijkheden die een starter of young professional heeft. 'Gro' voor het Engelse grow, wat centraal staat in onze filosofie.’

Moongro

Moongro is een data-driven recruitmentplatform voor hoogopgeleide, young professionals in Nederland en België. Het stelt dat de 36 websites goed zijn voor een miljoen gebruikers per jaar. Tot de ruim driehonderd klanten behoren Unilever, Heineken, Capgemini, Randstad, Ahold, Wehkamp en Google.

Computable Awards 2017

Business Talent Network is genomineerd voor de Computable Awards 2017 in de categorie Werving- en selectiebureau van het Jaar. Lees hier het juryrapport. Op 31 oktober worden per categorie de winnaars aangewezen. Breng nu een stem uit op de genomineerden. Dit kan tot en met 8 oktober 2017.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6062294). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×