Managed hosting door True

Charles Giancarlo is nieuwe ceo Pure Storage

Ook in 2017 lijdt onderneming verlies

 

Charles Giancarlo is benoemd tot de nieuwe ceo van Pure Storage. Hij volgt Scott Dietzen op, die aangesteld is als voorzitter van de Raad van Bestuur.

Het nieuws valt samen met de bekendmaking van de resultaten van het tweede kwartaal van 2017. Hieruit blijkt dat de omzet vergeleken met dezelfde periode vorig jaar weliswaar met 38 procent is gestegen naar 224,5 miljoen dollar, maar dat Pure Storage een verlies heeft gedraaid van 64,1 miljoen dollar. Ook in 2016 leed het bedrijf verlies, destijds zo’n 59,5 miljoen dollar. Vraag is of de nieuwe ceo het tij kan keren.

Profiel

Giancarlo werkte als algemeen directeur bij Silver Lake Partners van 2007 tot 2015. Daarvoor was op interim-basis ceo van Avaya. Bij Cisco werkte hij als chief technology officer (cto) en chief development officer (cdo). Hij behaalde een bachelordiploma engineering aan de Brown University, een masterdiploma op het gebied van elektronica aan de Universiteit van Californië (Berkeley) en een mba-opleiding aan Harvard Business School.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6186796). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×