Managed hosting door True

Testpeople start development detacherings-tak

Naast Agile-detachering Valueminds nu ook Codepeople

 

Werven

De Bredase softwaretester Testpeople start een tweede zusterorganisatie: Codepeople. Dat is een detacheerder voor softwareontwikkelaars. Het focust zich op developers die een volgende stap in hun it-carrière willen zetten, maar niet willen freelancen. De onderneming moet in de komende jaren doorgroeien naar zo’n 25 medewerkers.

Codepeople richt zich vooral op softwareontwikkelaars die een volgende stap willen zetten in hun it-carrière, maar niet willen freelancen. ‘Wel bieden wij de voordelen en vrijheden van freelancen. Onze medewerkers zijn vrij om zelf opdrachten te kiezen en de richting te bepalen waarin zij willen groeien’, aldus mede-eigenaar Aldo Lufting.

Valueminds

Testpeople is in 2008 opgericht en telt dertig medewerkers. In januari dit jaar richtte het bedrijf zijn eerste zusteronderneming op. Dat bedrijf, met de naam Valueminds, richt zich op het detacheren van Agile-specialisten en is genomineerd voor de Computable Award Detacheerder van het jaar.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6192929). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×