Managed hosting door True

Cisco NL benoemt twee nieuwe directeuren

 

Cynthia Koetsier-Beerten (44) wordt binnen de directie van Cisco Nederland verantwoordelijk voor de relaties met grote klanten, zoals multinationals die hun hoofdvestiging in Nederland hebben. Koetsier-Beerten was de afgelopen vier jaar eindverantwoordelijk voor het dienstenaanbod van Cisco Nederland. Rob de Wildt (49) is benoemd tot directeur Diensten. Hij was eerder eindverantwoordelijk voor de publieke sector. Voor die positie is Cisco Nederland nog op zoek naar een nieuwe manager.

Cisco werkt naar eigen zeggen aan het verbeteren van de dienstverlening aan en samenwerking met grote klanten, zoals multinationals. Die bedrijven worden voortaan ondersteund vanuit het land waar het hoofdkantoor is gevestigd. Daardoor hoopt de ict-leverancier deze klanten beter van dienst te zijn in hun vraag naar ict-oplossingen. Cisco noemt dat het Country Global Enterprise Model en past de landendirecties daarop aan.

Cynthia Koetsier-Beerten was vier jaar lang directeur van de dienstentak en vervulde daarvoor leidinggevende functies in het kanaal van partner-dienstverleners, was actief voor de verkooporganisatie en werkte voor de financiële afdeling van Cisco Nederland. Ze is vanaf 1 november 2017 benoemd tot director CGEM (Country Global Enterprise Model). 

Geen hardware maar diensten

Rob de Wildt wordt als directeur van de dienstentak verantwoordelijk voor de dienstverlening van Cisco Nederland. De Wildt was de afgelopen zeven jaar director van de divisie voor de publieke sector, daarvoor was hij onder meer actief als commercieel directeur.

Cisco biedt naast hardware ook steeds meer software en diensten. Die onderdelen vallen binnen de ict-gigant onder de ‘services’-activiteiten. Het bedrijf levert naast hardware bijvoorbeeld aanvullende diensten en biedt dat aan als één product.

Ook ziet het bedrijf de vraag naar diensten groeien doordat veel klanten moeite hebben met het vinden van geschikt ict-personeel. De ict-gigant zet de laatste tijd ook sterker in op securitydiensten.

Directie Cisco Nederland

Edwin Prinsen – Managing Director

Michel Schaalje – Director Security

Sander Cornelissens – Director Commercial Markets

Marcel Cappetti – Director Enterprise

Daan de Groot -  Head of Partner Organization

Andre Brugman – Director Enterprise Networks

Ester Klaeijsen - HR Country Lead

Marc Samsom – Manager Datacenter and Collaboration Solutions

Marty Hendriks – Financial Manager

Hendrik Blokhuis – Programmadirecteur Digitale Versnelling Nederland

Rob de Wildt – Directeur Publieke Sector, vanaf 1 nov Director Services

Cynthia Koetsier – Director Services, vanaf 1 nov Global Enterprise Client Directory

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6225782). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×