Managed hosting door True

Erik Farine van Lenovo naar Sophos Benelux

 

Manager

Erik Farine, de voormalige country manager van Lenovo in Belux stapt over naar beveiligingsspecialist Sophos. De Belg gaat daar de nieuwe Benelux-structuur leiden. Dat werd bekend gemaakt tijdens de Sophos Security Day in België.

Farine gaat de nieuwe Benelux-entiteit aansturen, die ontstaat door het toevoegen van de Belgische en Nederlandse entiteiten van Sophos. Dat komt neer op een dertigtal medewerkers. De Belgische country manager Peter Magez blijft in dienst bij Sophos. Het is nog onbekend welke rol hij gaat vervullen.

De omvorming naar een Benelux-entiteit is nog maar pas bekend gemaakt, en bovendien ook nog niet voor morgen. 'De echt nieuwe organisatiestructuur en werking bij Sophos is pas gepland voor 1 april', zo schat Erik Farine de timing in. 'We zullen hier eerst nog de nodige meetings over organiseren en ook nog de nodige feedback voor verzamelen', stelt hij.


Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6245365). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures Loopbaan

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×