Managed hosting door True

Irine Gaasbeek aan de macht bij Accenture Nederland

Voorganger Manon van Beek aan de slag bij Tennet

Irene Gaasbeek

Accenture stelt Irine Gaasbeek per 1 juni 2018 aan als country managing director van Accenture Nederland. In deze rol heeft ze de leiding over de bedrijfsactiviteiten van Accenture in ons land, met een specifieke focus op groei door middel van innovatie en digitale transformatie. Ze volgt Manon van Beek op, die Accenture per 1 september 2018 verlaat en als algemeen directeur aan de slag gaat bij energienetbeheerder Tennet.

Gaasbeek (47 jaar) leidt momenteel de financiële afdeling van Accenture in Nederland, en is in deze rol verantwoordelijk voor de tak die zich richt op de verzekerings- en bankensector en kapitaalmarkten.

Voordat ze in 2014 met deze functie begon, had ze de leiding over de SAP-afdeling van Accenture in Nederland. Van 2006 tot 2010 heeft ze verschillende managementfuncties bekleed binnen de utiliteits- en technologie-afdelingen van Accenture Nederland. Ze is lid van de raad van bestuur van stichting RoboValley, een innovatiehub voor robotica met het hoofdkantoor in Delft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-28T11:50:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.