Computable Awards 2006: breng nu uw stem uit!

Vanaf vandaag kunt u stemmen op de 56 genomineerden van de Computable Awards 2006. Breng nu uw stem uit op de speciaal hiervoor ingerichte website.

Computable kent ict-bedrijven dit jaar acht awards toe in vier categorieën: projecten, individuen, bedrijven en leveranciers. Er zijn awards voor het ict-project van het jaar, ceo van het jaar, cio van het jaar, beste door ict ondersteunde organisatie, hardwareleverancier van het jaar, softwareleverancier van het jaar, ict-dienstverlener en ict-recruiter van het jaar.

De genomineerden zijn door lezers van Computable voorgedragen. In totaal kwamen bij de redactie 1750 nominaties binnen. Nu moeten dus alleen nog de winnaars worden gekozen. Daarvoor willen wij uw hulp inroepen. Lezers van Computable en bezoekers van onze site bepalen wie er met een award naar huis gaan. U kunt stemmen op www.computableawards.nl

De Computable Awards 2006 worden op 12 oktober aanstaande uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst in hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Dan wordt ook de jaarlijkse lijst met sterkste ict-bedrijven, de Computable 100, bekendgemaakt. In de rangorde speelt het imago van bedrijven een grote rol.

Er zijn nog eens vier awards gekoppeld aan de Computable 100. De nummer 1 en de ict-onderneming met het sterkste imago als zakenpartner, werkgever en innovatief bedrijf worden apart onderscheiden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2006-09-07T07:00:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.