Computable deelt 77 Award-nominaties uit

De nominaties voor de Computable Awards 2007 zijn bekend. Uit een stortvloed van nominaties door lezers van het weekblad, koos de redactie in de afgelopen weken in zestien categorieën in totaal 77 genomineerden.

Het streven was in elke categorie vijf genomineerden te kiezen, maar daartoe bleken er soms niet voldoende aansprekende kandidaten voorhanden. Bij de selectie van de genomineerden heeft de redactie gekeken naar het aantal keren dat een kandidaat werd genoemd, het belang voor de Nederlandse ict-sector en de aansprekendheid van persoon, bedrijf of project.

Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden.

Nu de genomineerden bekend zijn, is het woord opnieuw aan lezers van Computable. De komende maanden kun je via het uitbrengen van een stem bepalen wie er in elke categorie in de prijzen valt. Daarbij telt louter en alleen het aantal stemmen dat op een genomineerde is uitgebracht. Alle benodigde informatie - over het stemmen, de genomineerden en redenen waarom je op iemand zou moeten stemmen - vind je op de Computable-website.

Meer weten? Stemmen?
Surf naar www.computable.nl/awards

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

Wat jammer dat aan de leverancierskant de grote bedrijven onevenredig domineren en er zo weinig aandacht is voor nieuwkomers. Weinig verfrissend.

Ik zou graag willen weten of iemand meer informatie heeft over waarom het Ministerie van Financi zo innoverend is geweest bij de herinrichting van de IT-afdeling. Ik kan het niet vinden op de site van het betreffende Ministerie, maar ik vind het wel interessant hier meer over te weten te komen. Dank.

Argumenten voor nominaties zijn te vinden in een (groeiende) lijst nominatierapporten, te vinden op http://www.computable.nl/events.jsp?rubriek=1853296&id=1978673.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-05-15T11:53:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.