Nomineer jouw ict-favoriet voor een Inquirer Award

Ken jij die ene enorm leuke ict'er? Of is jouw ict-afdeling altijd ontzettend goed bezig? Zorg er dan voor dat jouw favoriet in aanmerking komt voor een Inquirer Award. Er zijn prijzen voor een ict-man, -vrouw en -afdeling. Dus breng je nominatie uit op theinquirer.nl, dé website voor de ict'er van nu!

Het is nu eenmaal een feit dat de ict'er nog altijd een stoffig imago heeft. Onzin, vind The Inquirer, want de ict-branche wordt steeds belangrijker en blinkt uit in innovatie. Daar mag best wat aandacht aan besteed worden. Dat geldt ook voor de vrouwen die zich in het mannenwereldje van de ict begeven. Ook voor de afdelingen, vaak het kloppend hart van een bedrijf, is een aparte prijs.

Naar aanleiding van de aanmeldingen selecteert de redactie van The Inquirer de uiteindelijke genomineerden. Via de website kun jij op die personen stemmen. Naar aanleiding daarvan worden de ict-man, -vrouw en -afdeling van 2007 gekozen. Tijdens een gala-avond op 11 oktober 2007 nemen zij hun Inquirer Awards in ontvangst.

Overigens zijn het niet alleen de genomineerden die kunnen winnen. Ook jij als nomineerder maakt kans op spectaculaire prijzen. Het prijzenpakket bestaat uit gadgets, software en activiteiten die de adrenaline door je lichaam doen gieren! Meer informatie over het prijzenpakket maakt de redactie binnenkort bekend.

Nomineer nu JOUW WINNAAR op The Inquirer!

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-05-25T10:27:00.000Z
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.