Managed hosting door True

E'liantie geeft eigen personeel extra stem

Ict-detacheerder E'liantie in Den Haag roept zijn medewerkers op zoveel mogelijk stemmen uit te brengen op het eigen bedrijf. De onderneming, genomineerd voor de Computable Award ICT-detacheerder van het jaar, maakt daartoe extra e-mailadressen aan voor medewerkers.

Bezoekers van de website www.computable.nl kunnen sinds 15 mei hun stem uitbrengen op de 77 genomineerden voor een Computable Award. Om dubbele stemmen zoveel mogelijk te vermijden, koos de redactie van het ict-weekblad voor een systeem waarbij elke stemmer zijn e-mailadres opgeeft, waarna deze een unieke link naar het online stemlokaal krijgt toegestuurd. Per e-mailadres kan maximaal een keer worden gestemd.

E'liantie verhoogt het aantal stemmen dat per werknemer kan worden uitgebracht door het aanmaken van zogeheten aliassen. Dit zijn nieuwe e-mailadressen die verwijzen naar een bestaande postbus. Speciaal met het oog op de Computable Awards is een medewerker van E'liantie niet alleen bereikbaar op zijn standaard e-mailadres (voornaam.achternaam@eliantie.nl) maar ook op de aliassen voornaam@talentproviders.nl, achternaam@short-list.nl, voornaam.achternaam@vitality-first.nl, voornaam@v-1st.nl en achternaam@employmentteam.nl.

Directeur Jeroen Diederik van E'liantie bevestigt het aanmaken van aliassen voor het personeel. Als verklaring stelt hij dat de concurrentie om de Computable Award groot is. "Onze collega-genomineerden hebben soms wel 10.000 man personeel, wij zijn veel kleiner." Volgens hoofdredacteur Alex Beishuizen van Computable is de actie van E'liantie tegen het licht van de etiquette van het internet ‘licht laakbaar'. "Maar ik vind het wel slim van een kleinere speler om zo zijn kansen ten opzichte van concurrenten te vergroten."

E'liantie is door lezers van Computable genomineerd voor de Computable Award ICT-detacheerder van het jaar. De andere genomineerden in deze categorie zijn VX Company, IT-Staffing, Brunel en B-street. Meer informatie over de Computable Awards is te vinden op www.computable.nl/awards.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Reacties

jammer hoor dat je niet op je eigen kracht deze strijd aangaat en op deze manier wil winnen!!

Ach, wie zegt dat de overige kandidaten niet al reeds meerdere aliassen hebben en die ook gebruiken voor hun stem(men). Ik heb bij mijn bedrijf ook meerdere email aliassen.

nou het lijkt erop dat men toch hun eigen krachten gebruikt, en het niet aan andere overlaat ?

Mooie actie van een slimme speler op de markt! Hulde aan een kleinere speler die vecht tegen de grote jongens!

Jammer?? Je moet het juist kunnen waarderen, dat een kleine organisatie als E'liantie alle gedoogde middelen inzet om zich van grotere organisatie's te onderscheiden. Zo zullen ze het waarschijnlijk ook aanpakken met het detacheren van ICT-personeel in het veld. Mijn stem kunnen ze krijgen.

Hoe kun je een bedrijf van 30 man vergelijken met een bedrijf van meer dan 1000 op inhoud als je alleen maar stemmen telt. Zegt meer over Computable zelf.

Het is en blijft dus altijd een oneerlijke strijd tussen de grote en kleine detacheerders. Als kleine partij zou je dus nooit aanspraak kunnen maken op zo'n prijs terwijl je misschien betere dienstverlening kunt bieden dan een grote partij, enkel en alleen omdat zij meer stemmen "in huis" hebben.
Ik zeg niet dat ik het goed vind wat E'liantie doet, maar dit zegt inderdaad meer over de manier hoe er vanuit Computable mee om wordt gegaan en naar gekeken wordt, dan hoe de detacheringsmarkt echt in elkaar zit.

Zo denk ik dat de kleine partijen zo wie zo betere dienstverlening bieden dan de grote partijen - het zijn de grote die altijd weer afhankelijk zijn van de "kleine" toeleveranciers !!!

euhhh wie zijn die grote partijen dan in deze??

De grote partijen in deze zijn in ieder geval VX Company en Brunel - beide hebben meer dan 250 eigen medewerkers. En B-Street heeft niet veel eigen medewerkers, maar wel heel veel "werkende" mensen die zij kunnen laten stemmen.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.