Managed hosting door True

Getronics PinkRoccade werft ict'ers op Dance Parade

Ict-dienstverlener Getronics PinkRoccade zoekt ict'ers die waarde hechten aan vrijheid in de privé- en werkomgeving. Daarom werft het bedrijf zaterdag tijdens de Dance Parade in Rotterdam nieuwe mensen. De dienstverlener rijdt dan samen met Dance4Life rond op een truck.

Getronics PinkRoccade gaat ict'ers werven op de Dance Parade in Rotterdam aanstaande zaterdag. De ict-dienstverlener bemant samen met Dance4Life een truck. Het bedrijf hoopt op de Dance Parade professionals te ontmoeten die veel waarde hechten aan vrijheid in zowel werk- als privé-omgeving. De rit met de truck op de Dance Parade maakt deel uit van de campagne Enjoy Freedom van Getronics PinkRoccade.

De Fast Forward Dance Parade truck is voorzien van vlinderafbeeldingen. Ook de leden van het wervingsteam zijn als vlinder aangekleed in de stijl van de campagne.

Enjoy Freedom is in mei gestart. Daarin staat de vrijheid van werken bij Getronics PinkRoccade centraal. Ook steunt Getronics PinkRoccade Dance4Life in haar strijd tegen HIV en aids.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Volgens mij zoeken ze een heel select groepje mensen, want de keren dat ik solliciteerde werd ik afgewimpeld met de mededeling dat ze mensen genoeg hadden!!

Mmmm, ik heb zelf bij een onderdeel van dit concern gewerkt maar hun definitie van vrijheid is in ieder geval niet de mijne.
Wellicht een PR-stunt en meer kretologie dan inhoud?

Sorry Jan, maar dat zegt meer over jou en/of jouw C.V. dan over Getronics PinkRoccade.
Eerlijk is eerlijk, maar ze staan bij mij in een rij voor mijn voordeur, letterlijk! Ik heb het voor het uitkiezen, en zo bijzonder ben ik echt niet!

Wat maakt jou dan zo gewild Mark?
Wellicht iets om op te letten voor degenen die nog op school zitten.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-08-09T11:34:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.