Managed hosting door True

Winnaars aan het woord: SNS REAAL

SNS REAAL ontving de Computable Award voor Organisatie met de beste ict-ondersteuning. IT-directeur René Groot nam de prijs in ontvangst.

Wat betekent de Award voor u?

We zijn erg vereerd met de waardering van Computable-lezers. Innovatie en slagvaardigheid staan bij ons centraal. Dat kan je wel heel hard roepen, maar je moet het ook waarmaken.

Die slagvaardigheid komt onder meer terug in de snelheid waarmee wij overgenomen organisaties integreren in onze ict. Een goed voorbeeld van innovatie is het consolidatieprogramma waarmee we binnen twee jaar het aantal servers met driekwart hebben teruggebracht.

Jullie hebben de prijs voor de tweede keer op rij gewonnen, gaan jullie komend jaar voor de derde keer?

We zijn blij verrast dat we dit jaar weer hebben gewonnen, maar stilstand is achteruitgang. We zullen er dus alles aan doen om de concurrentie, zoals dit jaar KPN en Deloitte, achter ons te laten. Ik hoop dat we volgend jaar weer winnen.

Wie gunt u een Award?

Ik vind runners-up erg interessant, bijvoorbeeld Didacticum, een partner van ons. Het is bijzonder dat zij zich als relatief klein bedrijf prima kunnen meten met grote bedrijven. Of het nou om infrastructuur, opleidingen of werving van experts gaat, ze leveren altijd maatwerk en snappen de essentie van zakendoen.

Hoe heeft  u de Award gevierd?

De overwinning is uiteraard met champagne gevierd en ‘s maandags hebben we onze medewerkers getrakteerd op gebak met het logo van de Computable Awards.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.