Managed hosting door True

ICT'er wil HDTV voor kerst

Geen gameconsoles, maar een hdtv staat bovenaan op het verlanglijstje van de ict'er dit jaar. Een mp3-speler staat er dit jaar helemaal niet meer op.

Ict'ers willen het liefst een hdtv voor kerst. Dat blijkt uit een poll van de Computing Technology Industry Association (CompTia) op hun website. Meer dan duizend leden vulden de poll in. Ruim 15 procent van de respondenten zegt een hdtv te willen hebben voor kerst.

De hdtv wint het dit jaar van de gameconsoles. De Playstation 3, de Wii en de Xbox 360 staan respectievelijk op plaats twee, drie en vier. Vorig jaar werd de lijst nog aangevoerd door de Playstation 3. Onderaan de lijst staat de DVD-speler . Volgens CompTIA wacht de ict'er op welk formaat er standaard wordt, Blu-Ray of HD-DVD.

Vorig jaar stond de mp3-speler ook nog op de lijst. Maar daar heeft de ict'er dit jaar geen behoefte meer aan.

1. hdtv
2. PS3
3. Wii
4. Xbox360
5. pc
6. Digitale camcorder
7. Digitale camera
8. Mobiele telefoon
9. Blu-Ray dvd-speler
10. HD-DVD-speler

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een HDTV voor kerst? Wat is er mis met een CD, DVD of boek?

Wat ik ook wel apart vind... er wordt om het hardst geschreeuwd dat er geintegreerd moet worden omdat onze cultuur ander verdwijnt en wat doet men vervolgens... een oer-Hollands feest inruilen voor Amerikaanse "cultuur".

1. Leuke vrienden en een vriendin voor het leven. Da's meer waard dan schermen en knoppen.

@Tim: als je die voor kerst vraagt ben je wel een beetje een loser. Of een IT-er zonder leven natuurlijk :-)

Tjonge, ben ik nou zo conservatief (op mijn 36e!!) of leven we in een grote "graai" cultuur. Vroeger was je blij als je iets kreeg. Tegenwoordig moet er een Pool gehouden worden over wat men wil hebben. En maar klagen dat het zo slecht gaat......

Ik heb eigelijk liever een paar dagen vrijaf.

Uiteraard wil de ICT-er een HDTV voor kerst. Dat is namelijk het duurste product uit het rijtje. Dit is wederom zo'n onzinnig onderzoek. En welke ICT-er krijgt ook daadwerkelijk een HDTV? En van wie? Ik denk dat er weinigen zijn die dit kado voor kerst krijgen. Als er in het rijtje een optie was geweest van 10.000 euro cash had iedereen dat gekozen natuurlijk. Dit soort onderzoeken zijn een open deur en voegen naar mijn mening weinig toe... (overigens zou ik zelf ook de HDTV gekozen hebben)

Tjong, Computable is wel streng in zijn censuur. Ik kan niet op fatsoenlijke wijze aanduiden dat ik een dergelijk onderzoek naar de kerstwensen van de ICT-er als "onzinnig" mag bestempelen. Dan wordt mijn reactie subiet van het forum verwijderd. Mag ik even weten wat hierin uw beleid is?

excuus, ik zie dat mijn voorgaande reactie (inmiddels) toch geplaatst is.

Ik wil geen HDTV maar een vakantietrip van 4 weken naar een ontwikkelingsland om daar iets voor de lokale bevolking te kunnen betekenen. Met 5 euro per maand kun je de kinderen in arme landen helpen aan een goede opleiding.
Pfff, zijn we anno 2008 echt zo bekrompen en materialistisch ingesteld?

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.