Bijzondere hobby: 'Het is als fietsen'

Randy Drielinger is al bijna zijn hele leven met muziek bezig. Vanwege zijn werk, is het lastig om in het buitenland te draaien. Maar in Nederland staat hij weleens achter de tafel.

Naam: Randy Drielinger
Functie: Engagement manager
Bedrijf: Interactive Intelligence
Hobby: DJ


Ik ben al praktisch mijn hele leven bezig met muziek. Ik begon met digitale
muziek, maar in 2000 maakte ik de overstap naar platen. Ik maak geen eigen muziek, maar bijvoorbeeld mixen voor streetdance groepen. Dat zijn nummers van 3 tot 5 minuten en daar probeer ik zoveel mogelijk bekende nummers in te stoppen.
In verband met mijn werk is het lastig om in het buitenland te draaien, maar inmiddels heb ik al een paar keer buiten Nederland gedraaid. Er gaan veel deuren open als je zegt dat je uit Amsterdam komt. Momenteel ben ik druk bezig met voorbereidingen voor Koninginnedag. Samen met een vriend organiseer ik een groot feest, vlakbij het Leidseplein, dat doen we al een paar jaar.De grootste kick is dat mensen helemaal uit hun dak kunnen gaan, omdat jij een paar willekeurige ‘plaatjes' aan elkaar draait. Het draaien hoef ik thuis niet meer te oefenen. Ik zie het als fietsen, als je het eenmaal kan leer je het niet meer af. Ik luister wel veel naar nieuwe muziek, gemiddeld zo'n 1000 nummers per week. Ik heb daarom altijd de muziek aanstaan."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-12-13T10:00:00.000Z Rian van Heur
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.